Tel 29 902 902

Design af hjemmeside, bruger- og mobilvenlig

Hos SiteNow designer vi brugervenlige og mobilvenlige hjemmesider. Du får en komplet hjemmeside, som du nemt og enkelt kan opdatere.


Design af hjemmeside - SiteNow


Vi kender balancen mellem design, brugervenlighed og søgemaskine-optimering og har stor erfaring i alle facetter af design og udvikling af den gode hjemmeside.

Design af hjemmeside i din profil

Når vi designer en hjemmeside tager vi udgangspunkt i kundens grafiske udtryk, hvis der er et. Ellers udvikler vi et, der kan sætte standard for den grafiske kommunikation. Vi tager et kig på konkurrenterne på nettet og udvikler et professionelt design, som er nemt at finde rundt i - og som er målrettet din målgruppe.

Få et tilbud på design af hjemmeside

Gennemgang af tekster

Det er vigtigt at teksterne på hjemmesiden er skrevet så de passer til mediet - en hjemmeside - og ikke bare er copy/paste fra en brochure. Brugerne skal hurtigt og præcist kunne forstå dine budskaber og hvilke produkter eller ydelser din virksomhed tilbyder. Vi har tekstforfattere der sørger for at skrive eller gennemskrive dine tekster. Det sikrer at både brugere og søgemaskiner kan læse og forstå dem.

Hvis du mangler billeder eller illustrationer klarer vi også det.

Få flere kunder

Målrettet arbejdet med søgemaskineoptimering skaber mere trafik til hjemmesiden og tiltrækker dermed nye kunder. Vi opbygger vores hjemmesider så søgemaskinerne nemt kan indeksere indholdet.

Når vi arbejder med søgemaskineoptimering på din hjemmeside, går vi i dybden med indholdet og kan dermed få hjemmesiden arbejdet helt frem på Google.

SiteNow giver dig nem og enkel adgang til at administrere din hjemmeside

Hjemmeside - Pris fra 3.950 kr.
Hjemmeside - 275 kr/md

Kontakt os hør mere

Tel: 29 902 902
Mail: kontakt@sitenow.dk