Tel 29 902 902

Professionel firma hjemmeside fra SiteNow

Med SiteNow får du en hjemmeside der er matcher din designlinie og henvender sig målrettet til din målgruppe.


firma hjemmeside


Vi designer og udvikler en hjemmeside til din virksomhed. Vi implementerer også dine billeder og tekster, og leverer en komplet løsning uden du skal tænke over teknikken. Har du i forvejen en hjemmeside, kan vi overflytte alt indholdet fra den eksisterende og over i det nye design.

Du kan, nemt selv, opdatere hjemmesiden via det enkle og brugervenlige online program SiteNow CMS. Hvis du ikke har, eller vil afsætte, recourcer til dette internt, kan vi lave en aftale om at vi fungerer som din webmaster og at vi står for de løbende opdateringer af indholdet.

Vores webmaster aftaler er individuelle i pris og struktur. Det sikre at vores samarbejde er optimalt, og at vi har en fælles forståelse for hvad der forventes, og hvordan og hvornår hjemmesiden opdateres.

Søgemaskineoptimering af firma hjemmeside

Med søgemaskineoptimering kan vi arbejde din hjemmeside helt frem på google, så din målgruppe nemmere kan finde frem til din virksomhed og dine produkter. Vi arbejder målrettet og vedholdent og leverer løbende rapporter der viser dig værdien af vores arbejde..
Læs om søgemaskineoptimering af firma hjemmeside
 

Vi tilbyder også

  • Tekst gennemskrivning
  • Design af logo til din firma hjemmeside

firma hjemmeside
firma hjemmeside

Kontakt os hør mere

Tel: 29 902 902
Mail: kontakt@sitenow.dk

Søgemaskineoptimeringen fra SiteNow har helt sikkert haft stor indflydelse for kundehenvendelserne.

 

Erik Hansen, Rikas