Tel 29 902 902

Professionel hjemmeside der er mobilvenlig

Med SiteNow får du en professionel hjemmeside der brugervenlig og optimeret til mobiltelefoner.


Professionel hjemmeside fra SiteNow


Vi designer og udvikler din nye hjemmeside og implementerer dine billede og tekster. Vi leverer en komplet løsning uden du skal tænke over teknik.

Har du en hjemmeside hvorfra du vil bruge indhold eller design, sørger vi for at dette genbruges i din nye SiteNow hjemmeside.

Opdater selv eller lad os hjælpe

Med SiteNow har du mulighed for selv at opdatere hjemmesiden via programmet SiteNow CMS, der er enkelt og brugervenligt.

Vi kan også lave en aftale om at vi fungerer som din webmaster og står for de løbende opdateringer af indholdet.

Få styr på teksterne

Teksterne på din hjemmeside er vigtige. De skal være korte med præcise og klare budskaber. Det er vigtig at brugerne hurtigt kan afkode dine budskaber og hvad du kan tilbyde. Vi har tekstforfattere der kan hjælpe med at skrive tekster eller gennemskrive de eksisterende tekster på din hjemmeside. Det sikre en ensartethed og at brugerne og søgermaskinerne kan læse og forstå og forstå dem.
Se mere om tekstskrivning her

Professionel hjemmeside og søgemaskineoptimering

Med søgemaskineoptimering kan vi arbejde din nye hjemmeside langt frem på søgemaskinerne. Det giver mulighed for at potentielle kunder nemmere kan finde frem til din virksomhed og de produkter eller ydelser du kan tilbyde. Vi arbejder målrettet og vedholdent og leverer løbende rapporter der viser dig værdien af vores arbejde..
Se mere om søgemaskineoptimering
 

Hjemmeside - Pris fra 3.950 kr.
Hjemmeside - 275 kr/md

Kontakt os hør mere

Tel: 29 902 902
Mail: kontakt@sitenow.dk